[SITE/PHP] TrinityCMS

TrinityCMS

Demo : TrinityCMS

GitHub.com : TrinityCMS

  • Changed to git because TrinityCore is also using git.

// I tought that it would be much easier for you

Screenshots : http://img262.imageshack.us/gal.php?g=homepagepk.png

Hope you like it.

Thank you for your time,

TheAdriann

Is this a custom CMS or Moodle/Joomla/Something else with a customized theme and modules?

Nice!

I have some problems /emoticons/default_sad.png

Warning: include(lang/eng.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in C:\wamp\www\WEB\configs.php on line 26

Warning: include() [function.include]: Failed opening ‘lang/eng.php’ for inclusion (include_path=‘.;C:\php\pear’) in C:\wamp\www\WEB\configs.php on line 26

Notice: Undefined index: username in C:\wamp\www\WEB\configs.php on line 31

Notice: Undefined variable: page in C:\wamp\www\WEB\configs.php on line 38

help pls

thanks

help pls

thanks
[/SPOILER]

Update your website /emoticons/default_smile.png

Fixed

Custom CMS

TortoiseSVN asks me Username and Pass please help me cant clone it.

Don’t clone the https repository, clone the http one.

Now that you mention it: @TheAdriann Can you remove the https in the repository link?

same than Darth /emoticons/default_sad.png

http://trinitycore-blizzard-website.googlecode.com/svn/trunk/

That

Don’t use HG, use TortoiseSVN

Hi,

just curious, is it included the new armory system?

Ok so, i tried this out, did what the read me says, but when i want to login “after fill_users.php says it added them all” i cant login…

Any ideas?

Also if i make a new account it works fine just dosnt seem to be working with my pre-existing one getting “Wrong Password”.

And can we do anything with the media page? still shows you are admin lol.

@jonkopinx : No is not done yet.

@Paintwithin : thank you, I’m starting working on it. edit : Fixed

Would be better with more languages.

I help in Spanish.

Ok ty for fixing the login glad i could help but im seeing another issue unless its just me, when i do login and it says i do the site itself dosnt show im logged in or did i do something wrong?

EDIT: Oh if i refresh the page im logged in, is the site not auto refreshing after login?

EDIT2: It also dosnt show my characters, im not sure if you just dont got it implemented or not yet, just something else to throw out there for ya.

Characters are not implemented yet.

And the page has auto-refresh, just wait until the box dissapear.

Ah ok figured that about the characters, and i waited for a bit for the thing to go away but it just kinda stayed there, also with Firefox there is a visual bug with the login, the window is half filled and you got to scroll down to see the password and stuff.

EDIT: And i also checked IE 8 the pop for login dosnt seem to be… popping up? could just be IE8 being dumb though but it dosnt work none the less on mine.

[deleted]

Added Security to the Website.

Add the forum.

Do it like a web.

With languages, tools, styles, etc…

Would be great. /emoticons/default_happy.png